Teratoiid

Teratoiid wijdt zich aan de cacografische creatie van monsterlijke en originele patronen. Thuis gegraveerd en gedrukt op T-shirts uit biologisch katoen, wordt elk patroon getekend in een genummerde en gelimiteerde reeks van 10 tot 50 stuks per model. DIY zegeviert!

www.teratoiid.com

Héritage Ancestral

Kom onze handgemaakte, ethische en exclusieve sieraden ontdekken. Ancestral toont u hun symbolische ontwerpen en creaties. Je vindt er ook werkjes van inheemse gemeenschappen met een respectvolle benadering tegenover zij die hun tijd eraan hebben gespendeerd. Acestral haalt zijn erfenis van herstelde traditionele kennis en technieken, die samengevoegd een multicultureel concept met een innoverende stijl creëren, afgestemd op uw smaak.

www.heritageancestral.wixsit...

Stardrum

De Stardrum is een originele melodie slagwerk gemaakt van gerecyclede gascilinders. Deze intuïtieve tool is voor zowel muzikanten en diegenen die willen ontspannen of te mediteren. Het is niet nodig om de muziek om dit instrument te spelen weten. U kunt aanpassen door te kiezen uit de verschillende stemmingen en kleuren.

www.facebook.com/stardrum

TGFA

TGFA dit zijn shirts, truien, briefkaarten, zakken geïllustreerd door de kunstenaar Dede. Alles wordt gedaan in België met de kwaliteit duurzaamheid. Een deel van de winst zal kinderen naar Rwanda van tekenmateriaal mogelijk te maken.

Yoga path design

Als je van yoga, mode, kleuren, ontwerp, meetkunde, comfortabele kleding. Als u niet wilt dat al uw spaargeld te brengen in yoga kleding. Als u van mening dat ecologie belangrijk. Als u de zorg over een merk in Europa. Als je wilt onderscheiden van de massa. Als u van mening dat de ethiek van de wereld kan veranderen. Als je nooit opgeven je droom. Weg van de yoga Het ontwerp is voor u.

www.yogapathdesign.com

Rose’Ô Bijoux d’Auteur

"Rose’Ô Jewelry Auteur" creëert sieraden voornamelijk in de vorm van unieke, zelden in kleine series. Haar sieraden is kleurrijk en licht, comfortabel en gemakkelijk te dragen. Creations Ze werkt ook op speciale bestellingen. Wilt u een specifiek verzoek in te dienen, het verkrijgen van informatie, aarzel dan niet om contact met haar op.

www.roseobijoux.com

Kokobello

Explosies van kleuren, hoogwaardige materialen, originaliteit van de onderwerpen altijd kindertijd en droom filigraan ... Kokobello behaalt poëtische schilderijen, kleurrijk mengen acrylverf, Japans en Nepalees papier. Ontdek zelf.

www.kokobello.nl

Herrera Valera

Opgericht in 2008, het merk Herrera Valera biedt sieraden, sjaals, strikjes en andere volledig gerealiseerd door ontwerper Dorothy B.

www.herrera-valera.com

IRIS (From the Rainbow)

"From the Rainbow" biedt originele en unieke producten gemaakt van gerecyclede materialen, bewerkt en versierd met kralen.

www.facebook.com/pg/Larc-en -...

femimain, handmade fairtrade

Femimain ondersteunt coöperaties en workshops van vrouwen in Marokko. Femimain ontwikkelen met hen een eigentijdse collectie handgemaakte producten. Eerlijke handel en duurzame ontwikkeling zijn belangrijk.

www.femimain.com

El Soplo Del Viento

"El Viento Del Soplo presteert voor je sieraden gemaakt van natuurlijke veren, halfedelstenen: kleine accessoires, op maat doek zakken, decoratie, schilderen in elk medium, creatieve workshops op wol initiatie gezellig, en de pauze veren in het haar .. "

www.soplo.be

Doudous de Clémentine

Textielproducten voor kinderen en dames accessoires. Dekbedden Clementine voert ook voor u muziek dekbedden, dekens, fopspenen banden, waakvlammen, warm water flessen naar biologische spelt zaden te drogen.

www.doudousdeclementine.com

Anesses ( La Zâne Attitude)

Anesses biedt een breed scala aan behandelingen van 100% natuurlijke huid producten gemaakt van ezelinnenmelk. Deze producten te revitaliseren, regenereren, aanvullen en versterken de huid.

www.lazaneattitude.be/nl

Ameyali

Wij verkopen handgemaakte zilveren sieraden uit Mexico: oorringen, ringen, hangers en armbanden.

www.ameyali.be/nl