Teratoiid

Teratoiid wijdt zich aan de cacografische creatie van monsterlijke en originele patronen. Thuis gegraveerd en gedrukt op T-shirts uit biologisch katoen, wordt elk patroon getekend in een genummerde en gelimiteerde reeks van 10 tot 50 stuks per model. DIY zegeviert!

Le Pavillon du Mohair

Ontdek al onze ambachtelijke en mohair creaties, alsook onze breigaren, komende uit onze boerderij gelegen in de provincie Luxemburg, waar wij onze kleine en charmante Angora geiten grootbrengen en verzorgen.

Tanuki

Gaëlle Prevost, aka Tanuki, stelt haar door Japan geïnspireerde creaties voor die gemaakt zijn uit washi papier en Japans textiel. Van jongs af aan was ze aangetrokken tot Japan, diens cultuur en diens esthetica. Tanuki’s passie voor origami is aangewakkerd door de legende van de duizende origami kraanvogels en een haiku (een Japans gedicht)

Je Feel Wood

We invite you to discover wood in all its forms: hard and soft, straight and twisted, rough and polished.

Héritage Ancestral

Kom onze handgemaakte, ethische en exclusieve sieraden ontdekken. Ancestral toont u hun symbolische ontwerpen en creaties. Je vindt er ook werkjes van inheemse gemeenschappen met een respectvolle benadering tegenover zij die hun tijd eraan hebben gespendeerd. Acestral haalt zijn erfenis van herstelde traditionele kennis en technieken, die samengevoegd een multicultureel concept met een innoverende stijl creëren, afgestemd op uw smaak. http://heritageancestral.wixsite.co...

By loca

Men zegt dat niets wordt gecreëerd, niets verloren gaat, maar alles transformeert. In dat geval: let’s have fun en laten we alles transformeren! Het leer, de stof en de parels op de oorbellen of op het schilderij, dat u kan kiezen, zijn gemaakt uit voorwerpen die verloren zijn gegaan, niet zijn gebruikt, beschadigd of bestemd voor de dump. Deze voorwerpen worden gesneden, vermalen, binnenstebuiten gekeerd of verlevendigd. Oneindige creativiteit.

Le collectif du Re:Creation Hall

Orybany is een plaats met verschillende roepingen: een creatieve plaats waar een boetiek, creatieve workshops en een markt voor ambacht (Re: Creation Hall) zich mengen zodat ethische, duurzame en lokale kunstenaars met verschillende etniciteiten zich kunnen laten zien. Het collectief Orybany en Re:Creation Hall zorgt voor een gemeenschap van ambachten en kunstenaars en representeert de culturele en sociale diversiteit uit de marollen, waar de boetiek en de Re:Creation Hall zich ook bevindt.

Yaruna

Yaruna is gebreide kledij met een combinatie van ethiek en exclusiviteit. Ze is de ambacht van de mode en kiest voor zich te specialiseren in de creatie van kledij op maat: aangepast aan de tijd en de seizoenen. Ook vindt zij het welzijn van anderen belangrijk en heeft ze een certificaat in Afrikaanse massage. Haar motto is ’voel je goed langs aan de buitenkant en in de binnenkant’.

Ateliers Caroline

Steek in een ogenblik je open haard, bbq, pan of buitenvuur aan zonder papier, klein hout of giftige producten.

CrazyClage

CrazyClage is een eigenzinnige sieraden design studio waar upcycling een centrale rol speelt. Wij spelen met eindeloze combinaties tussen gerecycleerd materiaal, edele metalen, edelstenen en biologisch materiaal. Het resultaat is een prachtige mengelmoes tussen oud en nieuw, gewaardeerd en ondergewaardeerd, niet-biologisch en biologisch... Deze ontmoeting zorgt voor controversiële, kleurrijke en eindeloos variërende handgemaakte sieraden. Kortom: CrazyClage staat voor gerecycleerd design waar we speels omgaan met het milieu, met een extra ook op kwaliteit en duurzaamheid.

Areuh et Tatamy

Areuh is een verzameling van geboortekaartjes, die je ook op aanvraag kan laten ontwerpen. Bij de bestelling wordt ook altijd een bijpassend cadeau gegeven. Je hoeft niet meer gehaast rond te hollen, maak je keuze uit onze reeks en wij doen de rest. Tatamy is gespecialiseerd in slaapzakken voor baby’s zodat ze kunnen slapen als een roos, net zoals de ouders. De slaapzak met rits is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn.

Sacs à Malices

Bij Les Sacs à Malices vind je handtassen, zakken en T-shirts uit biologisch katoen. De producten worden in Brussel bedrukt met milieuvriendelijke inkt op water gebaseerd.