Be Chill Festival

Voor meer informaties of om een artist te worden, bezoek de Be Chill Festival website

Basecamp

Een rasechte kampvuursfeer: Doe mee met een pittige jam of een flash mob! Basecamp is de ideale plek om te improviseren, samen met onbekenden die nieuwe vrienden worden! Stamp de maat van gitaren en tamboerijnen en het wordt een super gezellge boel!

Be Chill website

Mystic Forest

In de lommer van het bos betreed je een mystieke wereld die je doet denken aan een opsteling van menhirs. Een perfecte plek om oude volksmuziek te beluisteren, die een nieuw leven wordt ingeblazen op verbazingwekkende Keltische instrumenten.

Ga naar de website

Afternoon Nap

Verscholen achter in het park. Een stukje gras achter het struikgewas, weg van het geroezemoes. Een ideale plek om even tot rust te komen, alleen of met vrienden. Je kunt er eigen werk van onbekende artiesten ontdekken, naar piano luisteren, meedoen aan een creatieve activiteiten, wegdromen op de klanken van een gitaar.

Be Chill website

Interlude

Een geïmproviseerd toneel aan de voet van een standbeeld, in een laan van het park. Je houdt even halt om te pauzeren, je gaat zitten op een strobaal die dienst doet als bank, en je neemt de tijd om te luisteren naar vertellers van sprookjes en verhalen, naar volksredenaars of stand-up comedians.

Be Chill website

Fresh Note

Zin om een viool te horen spelen op de tonen van een dwarsfluit? Of je te laten meeslepen door geheimzinnige droomvoorstellingen Midden in de grote fontein van het park wordt een klein podium geïnstalleerd voor akoestische concerten of verrassende performances die je zullen betoveren.

Be Chill website

Tender grass

Op het Paleizenplein wordt een groot grasveld uitgerold waar de hele dag door een glaasje kunt drinken en rustig met familie en vrienden relaxen in de strandstoelen. Maak het je gemakkelijk en geniet van een easy listening set met jazz muzikanten.

Be Chill website

Hop Bubble

Gezellig samenzijn in het hartje van de bierbrouwerszone. Pak een pintje en luister naar een chill elektro-nummer of een meeslepende set. Geniet van de lounge-sfeer vol frisse en sprankelende mix.

Click hier om meer te weten

Inner Circle

Een muzieklaboratorium waar muzikanten, zangers en publiek samenvloeien om een intieme belevenis mee te maken: Vioolklanken, harpgetokkel, dansende voeten...

Be Chill website

Living Room

Een zitkamer in de tuin: In deze genoeglijke salonsfeer kan je samenkomen voor een ’goeie ouwe’ buff. Maak het je gemakkelijk in een vintage club canapé en het wordt gegarandeerd oergezellig! Droom weg op de melodieuze tekstsongs van de gitaar-stem duo’s..

Be Chill website