De brouwerij van legendes

Ontdek natuurlijke en karaktervolle biersoorten, zoals Gouyasse en Saison Voisin, allemaal met vakmanschap gebrouwen.

www.brasseriedeslegendes.be

Brouwerij Serafijn

Serafijn bieren zijn bieren van hoge gisting. Hergist op de fles. Alcoholpercentage, naargelang het bier, 6% vol. tot 9% vol. Het Serafijn Grand Cru bier won een zilveren medaille tijdens de World Beer Awards. "Kom en geniet"

www.serafijn-bier.be/v1

En Stoemelings

Brouwerij Bruxelloise waarbij het rendement van de lokale en stedelijke productie. Het proces is volledig handgemaakt en respecteert deze levende dat is het bier! Om te consumeren zonder mate!

www.enstoemelings.be

Brouwerij van Brunehaut

De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma biologische en glutenvrije bieren ontwikkeld:

  • Brunehaut bio blanche 5,5,
  • Brunehaut bio blond 6,5,
  • Brunehaut bio amber 6,5,
  • Brunehaut bio triple 8 (de beste Waalse biologische bier),
  • Brunehaut "Pomfraiz" 5,5.

www.brunehaut.com/fr

De brouwerij de Cambre

De brouwerij La Cambre produceert al twee jaar bieren uit de abdij van La Cambre. Ze bieden licht alcoholisch abdijbier aan met aromatische hop en weinig gezoet. Naast het blonde bier en de blonde ’special triple hops’ stellen ze ook exclusief hun nieuwe La Cambre triple 7,2% vol. alc. voor. Kom het proeven!

www.brasseriedelacambre.be

Brouwerij Belgoo

De ambachtelijke brouwerij Belgoo is gespecialiseerd in meergranenbieren die rauw gehopt worden. Elk van de 6 bieren heeft zijn eigen karakter. Kom dus langs om ze te proeven!

www.belgoobeer.com

Bertinchamps brouwerij

"Streekbieren worden met gerst en hop volgens de pure traditie gebrouwen. Familiale Brouwerij gecreëerd in 2013 in de hoeve van Bertinchamps in Gembloux"

www.bertinchamps.be

Brussels Beer Project

Het Brussels Beer Project in enkele woorden? Het is een samenwerkingsproject waarbij creativiteit en out of the box denken primair staan en om zo nieuwe ideëen te brengen binnen de Belgische brouwerij.

www.beerproject.be

Brouwerij van de senne

Brouwerij van de Senne brouwt in de Brusselse regio. Elk bier heeft een unieke specificiteit en complexiteit, wordt gebrouwd met kwaliteit ingrediënten en met respect voor de traditie en de producten, zonder additieven, noch gefiltreerd noch gepasteuriseerd.

www.brasseriedelasenne.be