Brasserie de la Senne

De Brasserie de la Senne is een 100% Brusselse en authentieke brouwerij. Wij produceren bieren met karakter met de ontwikkeling van een heerlijke bitterheid. Onze bieren zijn ongefilterd, ongepasteuriseerd en bevatten geen additieven.

Brussels Beer Project

Het Brussels Beer Project in enkele woorden? Het is een samenwerkingsproject waarbij creativiteit en out of the box denken primair staan en om zo nieuwe ideëen te brengen binnen de Belgische brouwerij.

Brouwerij Belgoo

De Belgoo bieren zijn geproduceerd in een ambachtelijke brouwerij op 9km van het centrum van Brussel, op basis van een mengsel van verschillende granen en een goede dosis bierhop. Elk van de zes verschillende Belgoo bieren hebben hun eigen karakter. Geniet van dit buitenkansje om er eentje te proeven.

Bertinchamps brouwerij

De ambachtelijke brouwerij van de Ferme de Bertinchamps vervaardigt traditioneel gebrouwen bier zonder kruiden of andere additieven. Kom je dorst lessen met hun blond, trippel en bruin bier!

de website

Micro-brouwerij Achilles

Serafijn bieren,zijn bieren van hoge gisting,hergist op de fles en op vat!

Dit bier is een natuur bier zonder toevoeging van kleur noch gebruik van additieven!

Wat de natuur ons geeft is puur behouden. Zo zijn er 7 soorten serafijn bieren.

Nieuw is het ""Serafijntje"" een 30%alc.drankje gemaakt van pompelmoes,appelsien en citroen.

Drink het maar met mate!

Brasserie de la Cambre

De brouwerij La Cambre produceert al twee jaar bieren uit de abdij van La Cambre. Ze bieden licht alcoholisch abdijbier aan met aromatische hop en weinig gezoet. Naast het blonde bier en de blonde ’special triple hops’ stellen ze ook exclusief hun nieuwe La Cambre triple 7,2% vol. alc. voor. Kom het proeven!

De website

Brouwerij van Brunehaut

De brouwerij van Brunehaut is een ambachtelijke brouwerij opgericht in Brunehaut, nabij Turnhout, in het jaar 1890. Wij produceren een breed gamma aan biologische en glutenvrije bieren (blond, wit, tripel, amber en fruit). Wij werken aan een circulaire economie met onze boerderij die een gedeelte van de biologische gerst produceert. Wij hebben verschillende prijzen gewonnen in België en in het buitenland, waaronder beste biologische bier van Wallonië 2016.

Brasserie des légendes

Ontdek natuurlijke en karaktervolle biersoorten, zoals Gouyasse en Saison Voisin, allemaal met vakmanschap gebrouwen.

De website

En Stoemelings

Deze brouwerij stelt de Curieuse Neus voor, een rode triple bier met een mooie moutbasis met een exotische fruitsmaak bijgebracht door hoppen!

Brouwerij The Musketeers

Bier dat doet praten The Musketeers is een Belgische brouwerij die speciaalbieren met een uitzonderlijk en verrassend karakter ontwikkelt. Door zich te inspireren op verschillende stijlen en smaken creëert de brouwerij evenwichtig en doordacht Belgisch kwaliteitsbier voor de nationale en internationale markt.

De brouwerij staat bekend voor zijn Troubadourbieren en de bieren uit de Belgian Legends Series.