Rama Rao

De weg van Curry’s culinaire reis door de verschillende curry World, onze gerechten zijn 100% biologisch!

www.ramarao.be

Le Coq des Prés

De ’Coq des Prés’ verenigt een dertigtal gedreven pluimveetelers die sinds 2010 hun kippen rechtsreeks aanbieden aan het publiek, dankzij Coprobel, een vereninging van onafhankelijke telers.

www.coqdespres.be

Brasserie de Brunehaut

Brunehaut brouwerij produceert een uniek assortiment van hoge gisting bieren, biologische en glutenvrije:

Brunehaut Kaukasische bio 5,5 brunehaut bio blond 6,5 brunehaut bio amber 6,5 brunehaut bio triple 8 (Beste Belgische bio bier Wallonië) Brunehaut "Pomfraiz" 5.5.

www.brunehaut.com/nl

BioTamra

“Heerlijke smaken uit de Sahara bij de hand” Verse dadels, Crème van dadels en azijn van dadels. Doe uzelf plezier en draag zorg voor uw lichaam met onze natuurlijke en biologische producten

www.biotamra.com

ELEOS

"Het ELEOS merk biedt hoogwaardige BIO producten, gevormd door kleine producenten, gevestigd in verschillende regio’s van Griekenland. Hun doel is om de meest waardevolle cadeaus van de Griekse natuur te vinden en hen toegankelijk te maken, allemaal tegen een eerlijke prijs. Door rechtstreeks met de producenten te werken, biedt zij u ethische en authentieke BIO producten onder het merk ELEOS, met respect voor het milieu, de lokale gemeenschappen en de consument. "

www.eleos.bio

Le petit nuage

De kleine wolk aanbiedingen lekkernijen bio op de fiets. Vind de zoete en hartige gastronomische wafels en ijs en sorbets in hun bio kegels bereid voor uw ogen!

www.lepetitnuage.eu

Végétik

Végétik verhoogt het publieke bewustzijn over de negatieve effecten van de consumptie van vlees en dierlijke producten. Het richt zich op de ecologische, ethische, voedings- en breder.

www.vegetik.org

Ottanta - Il Caseificio

Geniet van de eerste verse burrata, Biologisch, 100% traceerbaar en lokaal geproduceerd in Frankrijk. Met het oog op een lokaal product, vers bieden, Ottanta gekozen om te werken met een bedrijf op een tijd en alleen van de melk van de koe in Parijs uit de biologische landbouw.

www.ottanta.nl

Le pain se sent rire

Geniet van de wagenwielen Land van Herve, pluizig quiche, de minuut broodjes, fijn gebak, brood snacks’ voelt lachen "allemaal bereid voor uw ogen.

www.lepainsesentrire.be

La Vie Est Belle

Het "La Vie Est Belle" is actief gedurende 24 jaar in de productie van hamburgers en vegetarische spreads samengesteld uit biologische ingrediënten. Ontdek de nieuwe functies: falafel "French Kiss", "Deep purple" ...

www.lavieestbelle.be

Granaline

Granaline specialist in de productie en verwerking van 100% puur biologisch granaatappelsap en koelers evenals Bios vorst granaat basis.

www.granaline.be

Generous

Generous is een Belgische traditionele biscuit, die een scala aan biologische, glutenvrij maar vooral hebzuchtig biedt. hun studio is gevestigd in Anderlecht, Brussel, dat genoegens vol smaken zijn gemaakt met respect voor de traditie en Belgische koekje bakker.

www.generous.eu

Adya Bio

Geniet van biologisch fruit snacks Zuid-India Adya Bio, die de biodiversiteit bevordert en toont de sociale gevolgen van de verschillende projecten van de coöperatie.

www.adya.bio