Drive Now

DriveNow Carsharing is het mobiliteitsconcept van de toekomst, aangedreven door BMW i, MINI en Sixt. De carsharing joint venture biedt haar klanten een flexibel gebruik van alle modellen BMW en MINI. Vind. Rijd. Parkeer. Uw auto voor elke gelegenheid.

www.drive-now.com/be/nl/brussels

Zipcar

"Autodelen Zipcar biedt directe toegang tot auto’s, waar en wanneer je wilt in Brussel. Laat het overal in het gebied en betaalt alleen wanneer u rijdt en alles is inbegrepen: parkeerplaats, gas, verzekering. "

www.zipcar.be/nl

Ubeeqo

Twee activiteiten: 1) ballen gooien 2) een auto uit kunst. Doel: de generatie leiden

Cambio Bruxelles

Cambio carsharing, dat is een auto die 24 op 7 toegankelijk is. Onze verschillende modellen passen zich aan uw behoeften aan en stellen u in staat om te gaan waar u maar wil, wanneer u maar wil. Alles is inbegrepen in de gebruikskosten: brandstof, reiniging, onderhoud en pechverhelping! Cambio, dat zijn meer dan 450 auto’s aan meer dan 150 standplaatsen in de 19 Brusselse gemeenten.

www.cambio.be

Brussel Mobiliteit

De zebrapaden beter verlichten? Elektrische deelfietsen voorzien? De verkeerslichten aanpassen? Buurtfietsparkings aanleggen? Nieuwe apps ontwikkelen? Brussel Mobiliteit nodigt je uit te stemmen voor het idee dat jij opgenomen wil zien in het nieuwe gewestelijke mobiliteitsplan. Op onze Good Move-stand kan je ook de gewestelijke fietsroutes testen aan de hand van een virtuele fietstocht en tonen we enkele milieuvriendelijke gebaren voor een duurzame mobiliteit.

www.bruxellesmobilite.be

Villo

Een self-service fiets systeem (VLS) biedt fietsen, vrij of niet, voor het publiek. Deze mobiliteitsdienst maakt het mogelijk om in de buurt vooral in stedelijke gebieden te reizen. Deze verhuur van fietsen is een vorm van samenwerkingsverbruik en maakt het dus mogelijk om drie remmen op te bouwen naar de fietspraktijk: de parkeerplaats thuis, de vlucht en het onderhoud van zijn persoonlijke fiets. De meeste zelfbedienende fietsapparaten maken het mogelijk om één fiets van één station te verwijderen en in een andere te plaatsen. Villo is verkrijgbaar in de 19 gemeenten van Brussel.

www.villo.be