La Zâne Attitude

Verzorgingsproducten op basis van ezelsmelk. Rijk aan essentiële vitamines, voedt, verzacht en hydrateert deze melk de huid.

De website

Ferme d’A Yaaz

De Ferme d’a Yaaz is een toeristische landbouwboerderij met een pedagogische missie en gelokaliseerd tussen Aarlen en Martelange (provincie Luxemburg). Zij bieden verschillende bijzondere en comfortabele accomodaties aan in het midden van al de dieren van de boerderij en van het Hallerbos. Kom gedurende een nacht of meer rusten en je ontspannen met je partner of familie. Een volledige decorswitch gegarandeerd. Tijdens uw verblijf zal u een vrije toegang hebben tot alle dieren van de boerderij die contact met publiek en kinderen gewoon zijn. Meer informatie te vinden op www.lafermedayaaz.be

Visit Brussels

visit.brussels is het communicatie-en toerismebureau van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ons doel is het ontvangen en informeren van bezoekers, de bestemming Brussel promoten en het imago van de hoofdstad Brussel versterken bij 500 miljoen Europeanen. Ontdek de duurzame voorstellen en familieactiviteiten tijdens Landelijk Brussel!

Alveus

Alveus biedt ecologische en ethische begrafenissen aan democratische prijzen. Dit zijn niet zomaar woorden; ze reiken uit naar de waarden van het hart van ons bedrijf, dewelke we verplicht zijn te respecteren en verantwoordelijk voor zijn.

Bugood

Dit is een kans om eetbare insecten te proeven en te kopen die gekweekt werden in Brussel. De insecten zelf worden op verschillende manieren bereid: organisch, glutenvrij en lactosevrij. De focus ligt op organische, ecologische en duurzame landbouw en de herlokalisatie van de voedselvoorzieningsketen.

Tale me

Tale me is een online winkel voor kledij vervaardigd uit kwalitatieve organische stoffen. Ze garanderen de goede werkomstandigheden van hun producenten. De kledij wordt ontworpen door modeontwerpers uit Brussel en Europa en kost bovendien niet meer dan in Zara!