Au Bon Miel de Bruno

Bruno maakt op traditionele wijze een keur aan natuurlijke soorten honing: koolzaad, kastanje, zonnebloem en bosplanten.

Bezoek hun website

Escargotière Creusoise

Paul Clément is een enthousiaste slakkenteler, met boordevol fantasie voor de verwerking ervan! Een aperitief, een voorgerecht of een hoofdschotel, hij verzint er wel een slakkenrecept voor!

Nadeau

Deze boerderij is trots op de kwaliteit van haar ganzenlever, maar je kunt er ook gekonfijte specialiteiten proeven, of eendenborst en ’canard royal’.

Bezoek hun website

Les Foies Gras de Sirguet

Een uitstapje in de Périgord, bakermat van gastronomie, met foie gras, gekonfijte kwartels en pasteitjes van de boerderij van Sirguet.

Bezoek hun website

Élevage Pascal Lavergne

Deze veeboer uit Bordeaux verkoopt gegrild kwaliteitsvlees waarmee hij al vele prijzen heeft gewonnen. Hij verwent u met smakelijke hamburgers geserveerd met goudbruine aardappels.

Vins d’Alsace Fahrer Charles

Deze familie wijdt zijn leven al generaties lang aan de wijnbouw. Kom alle druivenrassen uit de Elzas en zowel de brut als rosé crémants proeven. Alles onder het HVE label (hoge ecologische waarde).

Vins de l’Escudé

Deze wijnbouwers uit het Zuidwesten van Frankrijk bieden je een keur aan kwaliteitswijnen: droge, halfzoete en zoete witte wijn, rosé en rode wijn.

Bezoek hun website

Les Saveurs Bio Huiles

Ambachtelijke en biologische oliemolen. Productie van koud geperste virgin walnoot, hazelnoot, sesam, maanzaad, pompoenzaad en goud-van-plezier oliën. Vers geperste dressings met uitzonderlijke smaak. Je vindt ons in de biologische zone.

Terrater

Ik begon met tuinbouw in mei 2015 op een terrein van 3000m², waar ik de principes van permacultuur toepaste. Aangezien ik niet al mijn producten kon verkopen en niets wou verspillen, heb ik het getransformeerd tot plantaardige jam. Deze activiteit vond ik erg leuk en heb dan beslist andere producten zoals siroop, chutneys, zouten en gearomatiseerde oliën te ontwikkelen.

Chateau Toinet Lavalade

Wijnbouwer sinds 2005 - AOC St Emilion: 2,3 hectare op twee verschillende terroirs - AOC Bordeaux: 1 hectare waar 2 wijnen worden geproduceerd: 1 rosé en 1 rode bordeaux.

la Boulangerie Lartigue

Partice Lartigue nodigt je uit om zijn ambachtelijk brood, peperkoek en brioche uit de Landes te komen proeven.

Safran du Domaine de la Roche

Safran uit het domein van La Roche biedt lokale producten op basis van verse safraan. Ontdek hun safraansiroop en -vruchtenjam, hun safraanazijn en hun lsafraangebak. Of leer zelf koken met safraan met het kookboek dat je bij hun stand kunt kopen.

hun Facebook pagina