Les Foies Gras de Sirguet

Een uitstapje in de Périgord, bakermat van gastronomie, met foie gras, gekonfijte kwartels en pasteitjes van de boerderij van Sirguet.

Bezoek hun website

Gazo Patrice

GazoPatrice verkoopt u en laat u natuurlijke oesters proeven van de bassin d’Arcachon (in Frankrijk). De oesters hebben een smaak die in je mond blijft, een parfum dat u terugbrengt naar een vakantie-souvenir, een geur van zee!

www.ostreiculteurgazo.wix.co...

Le Manoir Alexandre

De Manoir Alexandre is een ambachtelijke cannery in Aveyron (zuidwesten) en is gespecialiseerd in eendproducten. Het foie gras is een gouden medaillewinnaar en de specialiteit van het huis is de kwartel met foie gras (verkocht bij FAUCHON PARIS)

www.manoir-alexandre.fr

Salaisons d’Ucciani

Het zouten van Ucciani, daarom is het doel om het verschil tussen de echte Corsicaanse worst en de naam Corsica bekend te maken, een kwalitatief hoogwaardige Corsicaanse koude vlees, met varkens die op Corsica worden geslacht en geslacht.

www.facebook.com/search/top/...