Apaq-W

Sinds een tiental jaren ondersteunen de Waalse landbouw en de APAQ-W Landelijk Brussel. Sinds een tiental jaren komen de Waalse landbouwers met veel plezier naar Brussel om je hun verse streekproducten te laten proeven. Sinds een tiental jaren nemen ze ook de tijd om je uit te leggen hoe ze hun vak bedrijven en wat hun boerenproducten zo authentiek en traditioneel maakt. Tijdens je bezoek aan Landelijk Brussel moet je zeker niet nalaten om de Waalse landbouwers te ontmoeten. Ze zullen je met open armen ontvangen. Smakelijk !

Bezoek de website

Julien Lapraille

De naam Julien Lapraille klinkt u mogelijks bekend in de oren. Julien begon zijn culinaire carrière aan l’Ecole Hôtelière de Namur en vervolgde zijn opleiding in Frankrijk met een specialisatie in het gebak. In het jaar 2014 schitterde hij in het programma Top Chef met een mooie 7e plaats. U hoeft Julien echter niet te missen, want hij verschijnt vandaag de dag nog als culinair meesterbrein bij RTL Belgique. Hiernaast organiseert hij culinaire workshops en biedt hij zijn talenten aan huis aan. Lang verhaal kort: een talentvolle chef waar veel van te leren valt!

Site : http://www.julienlapraille.be/

Le Glacier des Marquises

Hier vind je ijzingwekkend lekker ijs en sorbets, 100% natuurlijk en bereid volgens oud receptuur.

Ravioles Defroidmont

Smakelijk en ambachtelijk: ravioli met Ardeense ham, zalm, geitenkaas en basilicum, pasta met vierkazensaus of bolognaise.

Safran Gaumais

Zelfgemaakte zoete of hartige pannekoeken met saffraan op basis van ons eigen saffraan en biologische producten uit lokale landbouw.