Natagora2

Wil je de natuur in de stad beschermen? Wil je meer biodiversiteit in uw tuin of op uw balkon? Natagora biedt u diverse informatiebronnen en opleidingen aan om u te helpen (conferenties, adviesfiches, een beurs over wilde planten, website, natuurlijke modeltuinen etc.).

www.natagora.be

Vivaqua

VIVAQUA produceert al het water verdeeld in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het voorziet in Hydrobru te houden met de distributie van water, het beheer van afvalwater en de strijd tegen overstromingen.

www.vivaqua.be

Milieuraadgeving stad Brussel

Eco-Conseil informeert, adviseert en steunt de bewoners inzake alle milieugebonden onderwerpen (biodiversiteit, rationeel energieverbruik, eco-verantwoordelijk gedrag, gemeentelijke milieupremies enz.) en waakt over de voorbeeldige rol van de Stad Brussel op het gebied van duurzame ontwikkeling.

www.bruxelles.be/eco-conseil

WWF

Het WWF stelt u de Rangerclub voor: dit is de coolste club uit het land voor jonge liefhebbers van natuur of dieren. Kom bij onze stand ontdekken op welk dier u lijkt!

www.wwf.be

Bruxelles Environnement

"Leefmilieu Brussel, de Brusselse administratie op het vlak van milieu stelt u de Good Food strategie van Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor: namelijk diens doelstellingen en de gebieden van actie, met de steun van Maitres maraichers, composteerders en Frigo.

www.facebook.com/Bruxelles-E ...

AFSCA

Het FAVV zorgt voor de bescherming van de voedselketen en de kwaliteit van onze voedingsmiddelen om de gezondheid van mens, dieren en gewassen te beschermen.

www.afsca.be/consommateurs

Life is Wonderpoule

Hoe kan organisch afval om te zetten in verse eieren in de stad? Het life is Wonderpoule is de oplossing: het kippenhok van uw dromen met alle diensten die u nodig hebt. Het biedt complete pakketten, aan u geleverd. Dit is een innovatief project dat tot doel aan te moedigen en te ondersteunen het fokken van kippen in de stad.

www.lifeiswonderpoule.be