Keep On Toasting

Met zijn rondrijdende vrachtwagen biedt Jean-Baptiste Nyssen heel wat lekkers aan : Chimay kaas, beenham, witlof …

Urban Cook

Urban Cook schijnt nieuw licht op de hamburger met originele recepten, plaatselijk gemaakt. Deze gepassioneerde kok biedt u Street Food met kwaliteit en verfijning. Zijn vlaggenschip: de herziene burger ’Gourmet Burger’. Als u iets nodig heeft, zal ik u graag helpen.

Isi12

Deze nieuwe Food Truck brengt nieuwe smaken en geuren verwerkt in verse producten. Low-calorie en vegetarische menus, salades en soepen, allemaal gemaakt van eenvoudige kwaliteitsproducten, voor rasechte smulpapen.

Charrette Gourmande

Bij deze Food Truck kan je terecht voor lekkernijen als zoete en hartige pannenkoeken, Bretoense koeken of Luikse wafels en ambachtelijke sappen.

Bezoek de website

Cabanon Retais

Deze vintage Food Truck vindt zijn inspiratie en zijn producten op het Ile de Ré. Proef hun heerlijk platte sandwiches, gebakken à la plancha en altijd op smaak gebracht met eilandzout!

Bezoek de website

Le petit nuage

De fietsen vanLes petits nuages rijden rond met gecertificeerde bioproducten: ijs, zoete en hartige wafels, fruit- en groentecocktails en fijnproevershapjes!

Le Tilapia

Ontdek Afrikaanse culinaire specialiteiten en gezonde voeding: moambe kip, weegbree en gegrild geitenvlees. Geef onze nieuwe smaken een kans!

Bezoek de website

La Kitchenette sa Muze

Landelijk Brussel’ zal onze start van samenwerking zijn met ’100% West-Vlaams’, een organisatie die de regionale producenten van West-Vlaanderen verenigd. Het doel is om gastronomische gerechten en creatieve ’streetfood’ aan te bieden, ter plaatse gemaakt, à la plancha, met hun producten. Onze naam ’La Kitchenette zijn Muze’ met plezier en creatief te kunnen koken, geïnspireerd door de muze van onze zintuigen. We passen de filosofie van de Mediterrane keuken toe op onze lokale producten, met respect voor de oorspronkelijke smaak en voedingswaarden (goede vetten, verse kruiden en voedzame, niet-industriële ingrediënten).

Coq des près

Coq de Prés, zijn biologische plattelandskippen nabij u door een coöperatie bestaande uit lokale boeren die gepassioneerd zijn door hun job! Coq des Prés zijn gezond, veilig en lekker!