Vorig jaar was de pers goed vertegenwoordigd op de negende editie van Landelijk Brussel.

Televisie

TV Brussel was aanwezig op Landelijk Brussel voor de uitzending van het avondnieuws op zondag 18 september 2011.

Télé Bruxelles heeft op zijn beurt een reportage gemaakt van de Autoloze zondag voor hun nieuwsuitzending. Het evenement Landelijk Brussel was natuurlijk een belangrijk onderwerp tijdens deze reportage.

Internet

Zoals elk jaar werd het evenement op grote schaal gepubliceerd op het internet. Op verschillende sites was er informatie over Landelijk Brussel terug te vinden.

QueFaire.be, BrusselsLife.be, Moustique.be, rtbf.be, Fiftytoo.be, Belgique Tourisme

JPEG - 79.7 kB
quefaire
JPEG - 142 kB
télémoustique
JPEG - 67.8 kB
BrusselsLife
JPEG - 68.6 kB
rtbf
JPEG - 50.8 kB
Fiftytoo
JPEG - 74.3 kB
Belgique Tourisme

Geschreven pers

De week voor het evenement was er een publicatie over Landelijk Brussel in La Libre Belgique. Bovendien werd het evenement aangekondigd in verschillende nationale en lokale kranten.

JPEG - 154.7 kB
tribune de bruxelles

En uiteraard werd er nog heel wat nagepraat over het evenement:

“Oh, natuurlijk! Op de plaats van Landelijk Brussel, voor het Koninklijk Paleis, waren de fietsen nauwgezet geordend, het moment voor hun eigenaars om achteruitleunend te gaan genieten van de jazz band op de grasmat.”
La Dernière Heure - Maandag 19 september 2011

“Eventjes wachten om de fiets weg te zetten en je dan storten in de totaal omgedraaide sfeer in de stadskern. Voor het Koninklijk Paleis staan hooibergen en een landelijk decor tentoongesteld. Een picknick laat niemand nog twijfelen tussen een curryworst of een bioproduct.” La Libre Belgique - Maandag 19 september 2011