Landelijk Brussel pakt weer uit met een dag vol verrassingen! Jammer dat je aan een dag nauwelijks genoeg hebt om alles te ontdekken….
Landelijk Brussel strekt zich uit over de 11 hectare van het Warandepark en legt het accent op vernieuwende bewegingen aan de hand van tal van ongewone activiteiten.
FUN : Maak kennis met de 10 plaatselijke brouwersvan je lievelingsbiersoorten, ze scharen zich rondom de fontein van het park, op enkele meters van de concerten. Ga lekker luieren in een ligstoel en chill met lounge-music, of ga op zoek naar de verborgen pianist in een vergeten plekje van het park. en leefmilieu.

FOOD : Maak kennis en wissel van gedachten met meer dan 100 gedreven plaatselijke producenten. Een uitzonderlijk moment waarmee je jezelf de tocht van boerderij tot boerderij kunt besparen en rechtstreeks verse voedingsartikelen kunt verkrijgen, evenwichtig en liefdevol geproduceerd.

FAMILY: Een volledige laan van het park is voorbehouden voor kinderen! Stap de wereld van de verbeelding binnen, onder de schaduw van de bomen, waar kinderen de ruimte herscheppen met spelletjes van vroeger, grime en tekeningen. Voor de durvers zijn grassapjes en insectenlollies!

Indien u zich als standhouder wilt inschrijven, aarzel dan niet om dit te doen via deze link.

We treffen elkaar op 17 september voor een dag vol ontdekkingen!